18 februarie 2011

Biblioteca şcolară Sânmartin

BIBLIOTECA ŞCOLII CLASELE I - VIII SÂNMARTIN,
a inceput în forţă noul an. Atfel ca în luna ianuarie 2011, a participat la Concursul de participare comunitara din cadrul Biblionet cu 4 proiecte:
1. Ludoteca - de la joc la educaţie prin joc
2. Să învăţăm să supravieţuim - SURVIVAL CAMP
3. Teatrul în bibliotecă
4. Biblioteca pentru toţi
Din aceste proiecte, din păcate doar unul singur a ajuns în finală - respectiv Teatrul în bibliotecă, iar în momentul de faţă aşteptăm cu nerăbdare afişarea câştigătorilor.
De asemenea, bibliotecara Anca Potre împreună cu echipa de proiect: Viorel Potre; Bucur Potre; Ioana Rădiţă; Olimpia Marc; Laura Ban; Dumitrela Merge; Florina Torj şi Nicolae Pintea; au aplicat la un concurs de granturi "Parteneriat pentru educaţie! Granturi pentru şcoli în dificultate!" iniţiat de Fundaţia Centrul de Educaţie 2000+ şi finanţat de Fundaţia SOROS, unde am câştigat finanţarea proiectului: "SĂ NE DEPĂŞIM LIMITELE" în valoare de 14.980 lei. Proiectul se va derula în perioada 1.03.2011 - 31.10.2011 la Şcoala cu clasele I - VIII Sânmartin, sub stricta supraveghere a doamnei directoare Domnica Pantea.
În şcoala noastră mai sunt în curs de derulare sau finalizate pe parcursul primului semestru şcolar şi alte proiecte educaţionale în care este implicată activ Biblioteca Şcolară, asfel:
1. Nadia - proiect educativ interjudeţean
2. EMINESCU - Luceafărul poeziei românesţi
3. Să circulăm corect - în parteneriat cu Poliţia Băile Felix

bibliotecar  Anca Potre

Un comentariu:

  1. Felicitari Anca, sunt foarte curioasa ce impact va avea proiectul ”Sa ne depasim limitele” in randul copiilor.

    RăspundețiȘtergere

Care este parerea ta?

Șezătoare în postul mare

  Ieri 18 aprilie 2023 a avut loc ultima ediție din aprilie a Șezătorii de la bibliotecă. In luna aprilie am avut trei întâlniri în care împ...

Wikipedia

Rezultatele căutării