2 martie 2011

Balul Martisorului

Asociatia Femeilor Ortodoxe Romane din Budapesta, Centrul Cultural Pastoral-Misionar „Sfantul Vasile cel Mare” si Autoguvernarea Romaneasca din sectorul XI din Budapesta au organizat sambata, 26 februarie, in sala „Panorama” a Hotelului Gellért, Balul Martisorului - aflat la a cincea editie.
Petrecerea a debutat cu un program artistic cu participarea sopranei Florina Maris Hinsu, a baritonului Florin Maris Hinsu din Oradea si a interpretei instrumentiste Oana Lianu. Programul artistic a cuprins melodii de muzica populara si usoara, romante, cantonete si fragmente muzicale din repertoriul clasic.

Un punct deosebit al serii l-a constituit tombola organizată în cadrul evenimentului, premiul cel mare constând într-o croazieră de câteva zile pe Dunăre.
Din Oradea au mai fost prezenti doamna Ligia Mirisan, manager al Bibliotecii Judetene "Gheorghe Sincai", care a dus un pachet de carti pentru comunitatea romanilor din Budapesta, Lucian Silaghi, directorul Teatrului de Stat din Oradea, Viorica Cherteş, preşedinta Asociaţiei Femeilor Ortodoxe din Bihor si directoarea Casei de Cultură din Beiuş, Anca Banda.

Irene Comaroschi, ambasadoarea României la Budapesta, a afirmat că ediţia din acest an este, fără îndoială, cea mai reuşită de până acum şi i-a asigurat pe cei prezenţi de sprijinul necondiţionat şi, pe viitor, al Ambasadei Române la Budapesta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Care este parerea ta?

Șezătoare în postul mare

  Ieri 18 aprilie 2023 a avut loc ultima ediție din aprilie a Șezătorii de la bibliotecă. In luna aprilie am avut trei întâlniri în care împ...

Wikipedia

Rezultatele căutării