13 martie 2011

De ziua ta, mămico!

 Luna martie este prima lună a primăverii, când toată natura renaşte şi razele soarelui încep să ne mângâie uşor. Prima săptămână a primăverii este închinată acelor fiinţe care fac, prin gingăşia şi dragostea lor, ca lumea în care trăim să fie mai frumoasă, mai bună.



Copiii din comuna noastră au sărbătorit ziua femeii prin cântece şi poezii dedicate mamelor, bunicilor, primăverii, prin scenete vesele şi dansuri populare.

 Dansatorii noştri au dăruit fiinţelor dragi, în ziua de 8 martie, câte o felicitare pe care au realizat-o în cadrul programului de atelier din 1 şi 3 martie.

 Dimineaţa am sărbătorit ziua femeii împreună cu elevii şi cadrele didactice de la S08 Mădăras, iar după masă am participat la spectacolul dedicat femeilor desfăşurat la restaurantul Transilvania din Oradea cu câţiva dansatori ai ansamblului nostru, Ansamblul Cununiţa, şi ai Ansamblului folcloric Lioara din Oradea, alături de Ansamblul folcloric Auşana şi Vocile Bihorului.

 În bibliotecă am realizat o expoziţie cu felicitări ale copiilor, desene de primăvară, versuri închinate mamei şi primăverii.

 Bibliotecar Marinela Arista

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Care este parerea ta?

Șezătoare în postul mare

  Ieri 18 aprilie 2023 a avut loc ultima ediție din aprilie a Șezătorii de la bibliotecă. In luna aprilie am avut trei întâlniri în care împ...

Wikipedia

Rezultatele căutării