26 aprilie 2018

Clubul AS cu Emil Sauciuc


A avut loc în data 25.042018 de la ora 17, în Filiala Dacia. Am avut invitat pe actorul Emil Sauciuc. Delia Pantea a mulțumit doamnelor și domnilor care au venit în număr mare.
Participanții:Popița Petru, Onciu Alexandru, Nona Tudor Herdean, Săteanu Miorița, Teișanu Aurora, Beliciu Hortenzia, Bernad Floare, Șușu Viorica, Turzo Margareta, Vesa Octavia, Popa Maria, Dobran Viorica de la C.S. Cristal, Horgoș Aurel, Tanca Maria, Cozma Aneta, Șandor Angelica, Mihaela Dindelegan, Carțiș Elena, Ologu Ioan, Ologu Laura nutriționist, Marge Sidonia, Delia Pantea .
În deschidere a luat cuvântul Săteanu Miorița, care îi face o scurtă prezentare actorului Emil Sauciuc, născut la data de 26 noiembrie 1956 în localitatea Dorohoi, de origine Bucovineană. Săteanu Miorița cu vocea sa vervă ne povestește despre activitatea actorului, despre filme, piese de teatru etc.
Actorul ne cântă cu vocea sa de artist iscusit cântece folk. Tot actorul prin vocea sa cu bună dispoziție ne spune că este un bun vorbitor de limbă italiană, franceză, germană, dar și că are activitate literară, muzicală, de poezie și de proză.
Actorul vine cu o bogăție de idei dintre care ne povestește depre Germania și modul lor de atragere a tineretului prin clublurile de lectură universală, prin citirea de romane dar în același timp și exprimarea părerilor despre romanul citit în acea zi. Cu voiciune ne recită poezia Dacă de Kipling, recită poezii din cartea Pământ dintr-o expoziție Asud, Câinele mușcat de om, Primul coșmar al privitorului, Al doilea coșmar al privitorului,Lupta berbecului, iar la sfărșitul activității,cu bună dispoziție și cu glas plăcut cântă cântece folk .În încheierea activității recită poezii Popița Petru Cu diligența, Nona Tudor Herdean Trezește-te Țară, și Aurel Horgoș.

Delia Pantea îi acordă o diplomă de apreciere actorului Emil Sauciuc pentru prezentare de excepție susținută la Clubul AS în data de 25.04.2018.

Jurca Maria Felicia bibliotecar









Șezătoare în postul mare

  Ieri 18 aprilie 2023 a avut loc ultima ediție din aprilie a Șezătorii de la bibliotecă. In luna aprilie am avut trei întâlniri în care împ...

Wikipedia

Rezultatele căutării