18 aprilie 2018

Lansare de carte - invitatie


Oradea,18. aprilie
Comunicat de presă
Lansare de carte la Biblioteca Județeană Gheorghe Șincai Oradea




Biblioteca Județeană Gheorghe Șincai din Oradea- sala Amfiteatru-găzduiește joi, 26 aprilie 2018, de la ora 18.00, lansarea romanului “Cagliostro”, semnat de scriitoarea Aurora Dumitrescu. Publicată la Editura “Aius”, cartea aduce în atenția cititorului o poveste magică, ce are în centru un personaj controversat care străbate timpurile până în zilele noastre pentru a-și îndeplini misiunea de vindecător miraculos. Autoarea vă invită să rezonați cu o iubire dincolo de timp, presărată cu o gamă largă de experiențe, de la suferință fizică, la dematerializare.
Invitați: Teodora Muth si Adrian Rogojan
Aurora Dumitrescu a debutat în 2012 cu volumul de proză Drumuri, o mărturisire autentică a propriei experienţe de viaţă. Scrisul a început ca o nevoie personală de vindecare, un medicament miraculous, netoxic, pe care a dorit sa-l ofere tuturor acelora care au nevoie de miracole. A reușit prin tot ceea ce a publicat ulterior.



Șezătoare în postul mare

  Ieri 18 aprilie 2023 a avut loc ultima ediție din aprilie a Șezătorii de la bibliotecă. In luna aprilie am avut trei întâlniri în care împ...

Wikipedia

Rezultatele căutării