16 aprilie 2018

Târgul Locurilor de Muncă pentru Studenți și Absolvenți

Asociația Alumni Universitatea din Oradea organizează în perioada 17-18 aprilie 2018 „Zilele Carierei Alumni UO”, la Biblioteca Județeană „Gheorghe Șincai” din Oradea. 
Startul se va da în data de 17 aprilie, începând cu ora 10:00, la sediul Fundației Ruhama Oradea (campus Facultatea de Științe Socio-Umane), unde va avea loc un set de trei workshopuri cu tema „Alege cariera potrivită pentru tine!”, oferite de:
- Eberspächer Exhaust Technology Romania SRL (10:00-11:00) 
- FAIST Mekatronic SRL (11:30-12:30) 
- Sykes Enterprises, Incorporated (13:00-14:00) 
Scopul workshopurilor este de a-i iniția pe studenți și absolvenți în ce privește cerințele angajatorilor, dar și de a-i ajuta să devină mai competitivi pe piața muncii. 


În data de 18 aprilie 2018, începând cu ora 10:00, va avea loc Târgul Locurilor de Muncă pentru Studenți și Absolvenți, la Biblioteca Județeană „Gheorghe Șincai” din Oradea. Companiile participante vor oferi joburi din mai multe domenii, atât în regim part-time, cât și full-time. 
Lista companiilor paticipante este următoarea: SC Eberspaecher Exhaust Technology Romania SRL, FAIST Mekatronic SRL, Sykes Enterprises, Nidec Oradea SRL, Cerved Credit Collection Spa, Plexux, AJOFM Oradea. 
Studenții și absolvenții sunt invitați să participe la acest eveniment atât pentru a-și găsi un job, part-time/full-time, pe o perioada determinată sau nedeterminată, cât și pentru a descoperi posibile oportunități de angajare la finalizarea studiilor.

Șezătoare în postul mare

  Ieri 18 aprilie 2023 a avut loc ultima ediție din aprilie a Șezătorii de la bibliotecă. In luna aprilie am avut trei întâlniri în care împ...

Wikipedia

Rezultatele căutării