24 aprilie 2018

De la lume adunate si-napoi la lume date


 Sâmbătă, 21 aprilie 2018, între orele 10:00 și 22:00,  comunitatea orădeană a fost invitata  sa participe  la un eveniment de excepție organizat de Universitatea din Oradea in parteneriat cu Biblioteca Județeană ”Gh. Șincai”si alte institutii culturale oradene relevante.
UNIVERSITATEA ALTFEL 100 în 1 s-a dorit  a fi o acțiune de referință în suita evenimentelor dedicate centenarului. 
Instituții de prestigiu din orașul Oradea și județul Bihor și-au unit forțele în susținerea ideii de diversitate în unitate concretizată prin 100 de activități într-o zi.
Un din activitatile  realizate de biblioteca a fost  De la lume adunate si-napoi la lume date, cu locatie in Piata Rogerius, actiune prin care o parte  din cartile   primite de la cititori ca donatie au fost oferite  altor cititori oradeni.
Actiunea a fost realizata de filialele bibliotecii judetene, care au profitat de interactiune pentru a face promovarea locatiilor  filialelor si a serviciilor oferite de acestea.

Au fost oferite in jur de 200 de carti trecatorilor.
Cartile mai noi sau mai vechi si-au gasit fiecare un  doritor de a le avea si de a le duce acasa.
Am fost intrebati cand mai venim....
Vom mai merge cu siguranta,  o data sau de doua ori pe an, si intre timp si intre timp  ii vom astepta in lcoatiile noastre ...
















Șezătoare în postul mare

  Ieri 18 aprilie 2023 a avut loc ultima ediție din aprilie a Șezătorii de la bibliotecă. In luna aprilie am avut trei întâlniri în care împ...

Wikipedia

Rezultatele căutării