3 mai 2010

Carte, cinste cui te-a scris si celui care te daruieste.

In data de 29 aprile 2010 s-a incheiat ultima etapa a parteneriatului educational
"Carte cinste cui te-a scris si celui care te daruieste."
Scopul proiectului a fost implicarea elevilor in activitati de intrajutorare la nivelul micilor comunitati, imbunatatirea relatiilor interpersonale, dezvoltarea simtului civic, cultivarea interesului tinerilor pentru lectura.
S-a dorit ca fiecare elev sa contribuie cu o carte pentru a ajuta o biblioteca publica din Bihor.Parteneri in proiect au fost, Grupul Scolar "Andrei Saguna", Biblioteca Judeteana "Gheorghe Sincai" si  Liceul pedagogic "Iosif Vulcan" din Beius.
Imaginile sunt din momente diverse ale proiectului:

Scrierea proiectului si definitivarea la Biblioteca judeteana in decembrie in prezenta directoarei de specialitate Tavaszi Hajnal.
 Etapa de mediatizare a proiectului la nivelul Colegiului tehnic ,  etapa de care a raspuns Silvia Malita, bibliotecar scolar la "Andrei Saguna"
Etapa de colecarea de carte, sortare  si impachetare, in biblioteca grupului scolar.
Etapa de intalnire a echipei de proiect, bibliotecari si profesoarele catedrei de limba romana din scoala.
Predarea cartilor  si incheierea parteneriatului in prezenta directoarei de la liceul Andrei Saguna prof.Antiana  Man si a bibliotecarei liceului beiusean Simut Marioara.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Care este parerea ta?

Șezătoare în postul mare

  Ieri 18 aprilie 2023 a avut loc ultima ediție din aprilie a Șezătorii de la bibliotecă. In luna aprilie am avut trei întâlniri în care împ...

Wikipedia

Rezultatele căutării