3 mai 2010

„Natura pentru Arta, Arta pentru Natura” – ediţia a II-a.

În 30 aprilie 2010   Biblioteca Judeţeană Gh. Şincai, a avut parte de un happening organizat de studenţi şi absolvenţi în artele vizuale şi un concert susţinut de studenţi ai Facultăţii de Muzică Oradea.    
Asociaţia D’ART a participat cu o prezentare de ţinute din materiale reciclabile si ţinute vestimentare mesaj pentru mediu, realizate de elevi, studenţi şi absolvenţi ai Facultăţii de Arte Vizuale Oradea şi studenţi ai Facultăţii de Artă şi Design Timişoara. 

Proiectul , care s-a desfăşurat în Oradea în perioada februarie-mai a dorit:
    - promovarea unei atitudini pozitive în rândul populaţiei în legatură cu preocupările ecologiste şi conştientizarea responsabilităţii faptelor personale; sensibilizarea şi conştientizarea cetăţenilor asupra problemelor de mediu şi a implicarii lor activ-participative.
    - popularizarea activităţilor ecologiste în universităţi şi şcoli; atragerea şi  angrenarea tinerilor în desfăsurarea de activităţi cu caracter informativ şi formativ-educativ
    - promovarea artiştilor debutanti şi a producţiei artistice contemporane, în acord cu obiectivele Asociaţiei.
    - promovarea voluntariatului ca modalitate de dezvoltare personală

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Care este parerea ta?

Șezătoare în postul mare

  Ieri 18 aprilie 2023 a avut loc ultima ediție din aprilie a Șezătorii de la bibliotecă. In luna aprilie am avut trei întâlniri în care împ...

Wikipedia

Rezultatele căutării