23 iunie 2010

Caravana Gutenberg

Joi, 24 iunie 2010 se împlinesc 612 ani de la naşterea lui Johann Gutenberg, metalurgist şi inventator german, renumit pentru contribuţia sa remarcabilă la tehnologia tiparului.



Pentru a marca acest eveniment, Librăria Gutenberg din Oradea a organizat în perioada 1 martie 2010 – 24 iunie 2010 un eveniment inedit, Caravana Gutenberg. Scopul caravanei a fost acela de a stârni interesul elevilor pentru lumea cărţilor. Caravana Gutenberg a poposit în mai multe instituţii de învăţământ din municipiul Oradea, având 2 activităţi principale: întâlnirea elevilor cu un scriitor de succes, precum şi expoziţii de cărţi şcolare cu vânzare, adresate atât elevilor, cât şi profesorilor.


Traseul Caravanei Gutenberg se va încheia în Librăria Gutenberg, cu ocazia sărbătoririi patronului librăriei şi în acelaşi timp va avea loc extragerea câştigătorilor dintre participanţii la caravană.


Vă invitam, mâine, 24 iunie 2010, de la ora 12.00, la sediul Librăriei Gutenberg (Oradea, str. Ep. M. Pavel nr 4) să participaţi la acest eveniment.


Organizatorii va asteapta cu drag!

 
Iubitori de carte si de lectura sunt pretutindeni, si in unele locuri in care oamenii se simt intoxicati de internet are loc reintoarcerea spre carte, spre biblioteci si librarii..

Libraria Gutenberg este organizatoarea multor evenimente adresate iubitorilor de carte .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Care este parerea ta?

Șezătoare în postul mare

  Ieri 18 aprilie 2023 a avut loc ultima ediție din aprilie a Șezătorii de la bibliotecă. In luna aprilie am avut trei întâlniri în care împ...

Wikipedia

Rezultatele căutării