6 iunie 2010

"Chioşcul cu idei".


Asociaţia EPHOR, Facultatea de Arhitectură şi Construcţii din cadrul Universităţii Oradea şi Biblioteca Judeţeană "Gheorghe Şincai" Bihor au organizat in 2 iunie vernisajul expoziţiei de proiecte şi machete pentru chioşcuri de ziare a studenţilor din anul I de la Arhitectură, intitulată "Chioşcul cu idei". Printre oficialităţile prezente s-au numărat viceprimarul Gheorghe Carp, vicepreşedintele CJ Bihor, Dumitru Voloşeniuc, şi Lucia Iacob, arhitectul şef al Primăriei.
Cele 26 de machete expuse  au fost facute de studentii anului I la Facultatea de arhitectura  coordonati de arhitect Puscas Cristian la solicitarea edililor orasului.
La Oradea manifestarea este la a doua editie,  si prezenti din partea administratiei locale a fost dl viceprimar Gheorghe Carp si   vicepreşedintele al Consiliului Judeţean Bihor, dl Dumitru Voloseniuc.
Acestia au apreciat ca unele dintre proiecte sunt aplicabile , si ca in timp ar putea sa apara in peisajul arhitectural Oradea.
In tara tema a mai fost aplicata in Cluj-Napoca in 2009 .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Care este parerea ta?

Șezătoare în postul mare

  Ieri 18 aprilie 2023 a avut loc ultima ediție din aprilie a Șezătorii de la bibliotecă. In luna aprilie am avut trei întâlniri în care împ...

Wikipedia

Rezultatele căutării