28 iunie 2010

Scoala de Vara a Tinerilor Bibliotecari


In perioada 6-11 septembrie 2010 va avea loc la Bran, judetul Brasov, Scoala de Vara a Tinerilor Bibliotecari, organizata de IREX Romania, in parteneriat cu ANBPR.
Scoala de Vara pentru Tinerii Bibliotecari va fi organizata ca un spatiu informal, dedicat invatarii aplicate si schimbului de experiente, de idei si informatii. In cadrul celor sase zile de cursuri, vor fi discutate diverse probleme profesionale, vor avea loc ateliere de lucru mediate si coordonate de profesionisti din biblioteci si din organizatii de dezvoltare comunitara.
La cursurile scolii de vara vor participa 15 – 20 de tineri bibliotecari (cu varsta maxima de 35 de ani), care sunt angajati in prezent in biblioteci publice din Romania si care nu depasesc  5 ani de experienta profesionala in biblioteci. Participantii la scoala de vara vor fi selectati pe baza aplicatiilor depuse in perioada 23 iunie – 23 iulie 2010.


Pentru ca participarea la scoala de vara sa nu fie doar o experienta punctuala candidatii trebuie sa conceapa un proiect cu durata de maximum 6 luni, pe care il vor implementa in comunitatile pe care le servesc sau in cadrul asociatiei profesionale ai carei membri sunt, folosind resurse existente in biblioteca, comunitatea sau asociatia lor si/sau parteneriate active si voluntari.               
   Mai multe informatii  .                                                

Un comentariu:

Care este parerea ta?

Paștele – sărbătoare luminată

Vineri, 3 mai 2024, am expus în vitrina Filialei Decebal, o nouă expoziție formată din 12 desene, ce ilustrează sărbătorile pascale. Cele 12...

Wikipedia

Rezultatele căutării