10 iunie 2011

Sa ne pastram sanatatea

"Sa ne pastram sanatatea" este un proiect initiat de niste oameni minunati, medici si profesori care si-au propus sa-i ajute pe copii si parinti sa aiba o viata sanatoasa, deci mai frumoasa si plina de bucurii.
Prin aceasta activitate didactica si demonstrativa , organizatorii si-au propus sa apeleze in special la memoria vizuala a copiilor pentru a le trezi interesul pentru microorganisme, igiena personala si importanta intelegerii acesteia. Printre coordonatorii proiectului se numara: conf. dr.Ligia Burta, dr.Kulus Hajnalka. dr.Popper Eniko, prof.Buzasi Noemi, prof. Jakabffy Ellenes Emese, prof.Brege Elene Viorica.
Proiectul s-a desfasurat in mai multe etape, in scoli, la teatrul pentru copii "Arcadia", ultima etapa avand loc miercuri, 8 iunie, in parcul Petofi Sandor si au participat elevii clasei a III-a A de la Liceul Teologic Ortodox"Roman Ciorogariu", elevii clasei a II-a B de la SO8 "George Cosbuc" si elevii clasei a IV-a B a Liceului Teoretic "Fr. Schiller".
Copii au avut parte de o zi plina, s-au impartit in echipe, fiecare echipa a primit o harta a parcului, dupa care intr-un interval limitat de timp au trebuit sa descopere cu ajutorul hartii copacii care "ascundeau" fisele cu intrebarile finale de verificare.Dupa multa alergatura, stropita de o usoara ploaie, copiii s-au asezat sa raspunda la intrebari. Toti copiii au fost premiati, au primit cate o medalie reprezentand mascota proiectului. Iar la final au plecat fiecare spre casa , grabiti sa puna in practica invataturile: sa se spele pe maini si sa manance o mancare sanatoasa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Care este parerea ta?

Animalele prietenoase la Filiala Decebal

Joi, 21 martie 2024, am pus în "vitrină" a doua expoziție din acest an, formată din nouă desene realizate de copiii de la Grădiniț...

Wikipedia

Rezultatele căutării