4 decembrie 2012

Lansare de carte- Trupul Lunii



În data de 3 decembrie de la ora 16 a avut loc la Filiala Felix a Bibliotecii Județene ”Gheorghe Șicai” lansarea volumului Trupul Lunii de
Flavia Cosma - cetatean canadian de origina romana
Au moderat evenimentul-domnul doctor, poet Lucian Munteanu,  Pascu Balaci – scriitor, avocat, și dl prof. dr DH Popescu.
          
Ii multumim doamnei Flavia Cosma pentru faptul ca nu ne evita ci dimpotriva ,de fiecare data cand poposeste in Baile Felix ne cauta si reuseste sa reuneasca la biblioteca oameni deosebiti si este un adevarat liant intre vers, oameni si trairi. 

Volumul de versuri *Trupul Lunii* a aparut la Iasi ,editat  de ArsLonga ,cu o prefata de Clelia Ifrim.
    Pe domnul doctor Lucian  Munteanu , Flavia Cosma l-a impresionat prin maniera de a scrie poezie: versurile se adreseaza simtirii, cu metafore deosebite, prin cuvinte simple ,uzuale. Scrierea este feminina si feminista, duala pe alocuri.
    Poemele sunt cu preponderenta lirice iar cine le simte fiorul le va cauta mereu si mereu.
    Domnul Pascu Balaci a afirmat despre Flavia Cosma ca este o persoana care isi traieste viata pentru poezie si prin poezie.
    Dupa ce a citit mai multe versuri ale poetei si le-a interpretat intr-o maniera proprie, domnul Dan Popescu prin comentariile profunde pe care le-a facut , a reusit sa patrunda esentauniversului poetic iar felul de intelegere si perceptie a acestora , a sensibilizat auditoriul si pe poeta deopotriva.
    O interventie a avut si domnul Sentici Eugen –artterapeut din Timisoara  ,alaturi de ceilalti participanti ,care au avut cuvinte de lauda la adresa poemelor citite si recitate in cadrul evenimentului.































Bibliotecar Tarb Csilla

Animalele prietenoase la Filiala Decebal

Joi, 21 martie 2024, am pus în "vitrină" a doua expoziție din acest an, formată din nouă desene realizate de copiii de la Grădiniț...

Wikipedia

Rezultatele căutării