25 mai 2016

Luna mai la biblioteca Chislaz


Imagini de la Finalizarea Proiectului „ Biblioteca - Centru de Recreere si Socializare” Biblioteca Chislaz si-a premiat participantii la proiect. Elevii din clasa a V a de la Scoala Chislaz au fost premiati pentru participarea la proiectul specificat mai sus cu cate o diploma de excelenta si dulciuri!! Multumim doamnei Directoare de la Scoala Chislaz , Rodica Tiriteu pentru sustinere si doamnei profesoare Florica Popovici pentru colaborare si nu din urma domnului Tiriteu Madalin pentru implementare!! Multumim si persoanelor prietene cu noi pe pagina de socializare pentru like-uri si distribuiri!! Multumesc!!!


____________________________ 
Elevii din clasa a V a de la Scoala Chislaz indrumati de catre dl bibliotecarTiriteu Madalin si d-na profesoara Florica Popovici au lansat campania Antifumat 2016. Pentru promovarea campaniei au fost impartite afise prin localitate , fiind bine primite de catre localnici.











"Ziua Bibliotecarului" la Filiala Decebal

Marți, 23 aprilie 2024, 34 de copii din grupele mari A și C, de la Grădinița cu program prelungit nr. 53 din Oradea, Structura nr. 20, însoț...

Wikipedia

Rezultatele căutării