3 aprilie 2019

Întâlnirile de miercuri

        O nouă întâlnire a membrilor clubului de poezie a debutat cu o scurtă prezentare a evenimentelor culturale din oraș care se desfășoară pe durata lunii aprilie. D-na Săteanu ne-a invitat la lansarea cărții  Călăuzirea Inimii către Dumnezeu a d-lui Pascu Heteș care va avea loc în data de 16 aprilie la seminarul teologic Greco Catolic „Sfinții Trei Ierarhi”, carte prefațată și prezentată de către dl prof. univ. Ioan Simuț și preotul călugăr Mihai Vătămănelu. D-na Hortensia Belicciu ne invită în cetatea Oradea în data de 30 aprilie la expoziția personală de goblene și expoziția de cărți ale membrilor clubului de poezie.
         Azi am vorbit despre primăvară, dragoste, povești de dragoste și fluturi (chiar și despre cei din stomac). D-na Vesa ne-a vorbit despre frumoasa poveste de dragoste dintre Otilia Cazimir și George Topârceanu, dar și despre cum au început „să se joace de-a literatura.” D-na Aneta Cozma, d-l Popița ne-au recitat cu multă pasiune din versurile celor doi (Primăvara, Rugă pentru Duminica Florilor, Acceleratul, Locuința mea de vară, etc), dar și din creațiile lor proprii.
       D-na Precum ne-a citi din volumul său „Zâna grâului” (apărut la începutul anilor 2000) câteva poezii pentru copii. Și pentru că se apropie sărbătorile pascale, s-au citit și câteva poezii religioase (Gândește-te la Iisus). Le mulțumim tuturor pentru prezență, pentru gândurile bune și așteptăm cu nerăbdare următoarea întâlnire care va avea loc în data de 8 mai.


















 

Șezătoare în postul mare

  Ieri 18 aprilie 2023 a avut loc ultima ediție din aprilie a Șezătorii de la bibliotecă. In luna aprilie am avut trei întâlniri în care împ...

Wikipedia

Rezultatele căutării