2 aprilie 2019

„Strategia Serviciilor Comunitare"


In data de 27 martie a avut loc o intalnire un workshop cu tema „Strategia Serviciilor Comunitare’’ desfășurat în cadrul proiectului CODE Kids., propus de Fundația Progress.

La Biblioteca Județeană "Gheorghe Șincai" Bihor, s-au intalnit bibliotecarii care au fost inscrisi in proiectul Code Kids incepand cu anul 2017. și reprezentanți ai Bibliotecii Județene Bihor.


Au participat biblitoecari din Astileu, Budureasa, Madaras, Nucet, Sanmartin,
Santandrei si bibliotecarii noi din retea de la  Bratca, Remetea. 


Scopul acestui training a fost acela de a dezvolta competențele bibliotecarilor locali în lucrul eficient cu comunitatea și de a-i face să conștientizeze importanța serviciilor inovative de bibliotecă astfel încât să obțină o implicare mai ridicată din partea partenerilor, părinților și copiilor în activitățile desfășurate la bibliotecă.


Pentru a indeplini acest scop s- a lucrat pe 3 teme- imaginea bibliotecii , asa cum o percepe bibliotecarul, Mesajul d epromovare a biblitoecii, care sa descrie concis activitatea si importanta biblitoecii si s-a vorbit despre prejudecatile de care ne-am lovit in activitatea noastra de biblioteca si cum putem sa le depasim.

S-au discutat activitatile de succes ale programului code Kids, modul in care un proeict mic la inceput , intrand in atentia comunitatii IT a devenit un proeict in crestere care aduce sponsorizari.

Putem sa ne dezvoltam foarte mult in proeictele in retea, in cele cu intindere nationala si internationala.
Ca elemente ale nunei retele nimeni nu este singur. Activitatile coordonate ofra avantaje de imagine , dar implica responsabnilitatea organizarii locale si a promovarii propriei activitati .

Din partea Fundtiei Progress a sustinut workshopul dl Ovidiu Ana .












Animalele prietenoase la Filiala Decebal

Joi, 21 martie 2024, am pus în "vitrină" a doua expoziție din acest an, formată din nouă desene realizate de copiii de la Grădiniț...

Wikipedia

Rezultatele căutării