20 aprilie 2019

ȘCOALA ALTFEL LA BIBLIOTECA DIN SALONTA




La Biblioteca Municipală „Teodor Neș“ Salonta activitatea cea mai importantă a zilei de miercuri, 17 aprilie 2019, a fost întâlnirea cu elevii clasei a III-a de la Liceul Teoretic „Arany János“ din localitate.
În cadrul săptămânii „Școala Altfel“ doamna prof. înv. primar Pénzes Tünde i-a însoțit pe elevii săi, care au pășit cu bucurie în bibliotecă. Cunoșteau biblioteca școlii, dar nu au văzut încă o bibliotecă atât de mare. Le-am prezentat biblioteca și colecțiile ei. Elevii au răspuns la întrebări, au răsfoit o enciclopedie, au ghicit cu ușurință ghicitorile, au rezolvat integrama pregătită, au vizionat un film de animație și au făcut un tur printre rafturile depozitelor. Având în vedere că se apropie sfânta sărbătoare a Paștelui, filmul vizionat a avut ca personaj principal un iepuraș, numit Peter. Filmul a fost foarte haios și copiii s-au distrat bine.
          Această activitate a mai apropiat pe elevi de carte, de acest spațiu fermecat, care este biblioteca. Mulți copii au promis că se vor întoarce la bibliotecă pentru a împrumuta o carte frumoasă.








                                                                   Rugină Irina
                                                          bibliotecar responsabil
                                                Biblioteca Municipală „Teodor Neș“ Salonta


Șezătoare în postul mare

  Ieri 18 aprilie 2023 a avut loc ultima ediție din aprilie a Șezătorii de la bibliotecă. In luna aprilie am avut trei întâlniri în care împ...

Wikipedia

Rezultatele căutării