1 aprilie 2019

Ora sa STIM- in martie- Sanmartin

Ora sa STIM alături de grupa mare de la Grădinița Prietenii Copilăriei Sânmartin au pornit în aventură alături de "Păianjenul cel harnic" . Copiii, alături de dna. educatoare, au recapitulat animalele domestice si au realizat o pânză de păianjen.



_____________________________________________________

Ora să ŞTIM a ajuns şi la G.P.P. Degețica Cihei şi copiii au învățat despre lună şi fazele lunii, alături de carta " Tati, te rog, adu-mi luna de pe cer"






________________________________

Elevii clasei a 2 a de la Școala Primară Cihei au pornit incursiunea în corpul uman alături de "Autobuzul magic - În interiorul corpului uman". Ora să ȘTIM i-a purtat în interiorul corpului uman, descoperind stomacul.


________________________________________________

Elevii clasei I de la Școala Primară Cihei și-au continuat aventura în cadrul proiectului Ora să ȘTIM ajungând la inimă și la plămâni. După ce au descoperit, alături de dșoara. Frizlle, cu ajutorul "Autobuzului magic - În interiorul corpului uman", copiii au explorat, atât inima cât și plămânii.






___________________________________


Elevii clasei pregătitoare B au aflat despre bacterii şi viruși cu ajutorul "Autobuzului magic - În interiorul corpului uman".





 ___________________________________
Elevii clasei a 2a B și-au continuat aventura alături de "Autobuzul magic - Să descoperim simțurile" în cadrul proiectului Oră să ȘTIM. De această dată au aflat despre auz și au descoperit urechea.








___________________________________

După ce au aflat despre bacterii, viruși, eritrocite, simțul văzului și din ce este alcătuit ochiul, elevii clasei pregătitoare B și-au continuat aventura alături de Miss. Frizzle, în cadrul proiectului Ora să ȘTIM și au aflat despre simțul auzului. Totodată ei au descoperit din ce este alcătuită urechea și cum se transformă undele sonore în informații cu ajutorul creierului.






Șezătoare în postul mare

  Ieri 18 aprilie 2023 a avut loc ultima ediție din aprilie a Șezătorii de la bibliotecă. In luna aprilie am avut trei întâlniri în care împ...

Wikipedia

Rezultatele căutării