22 septembrie 2010

Agenda de toamna a proiectului Biblionet in Bihor





In saptamana 13-17 septembrie a avut loc echiparea bibliotecilor bihorene din seria a doua a a proiectului Biblionet. Bibliotecile publice din comunele- Astileu, Tileagd, Avram Iancu, Budureasa Carpinet, Holod, Cefa, Diosig, si din orasele Alesd si Stei , precum si 2 filiale ale bibliotecii judetene au primit cate 4 calculatoare, imprimanta, scanner, retoproiector si ecran de proiectie. In unele locatii se mai fac mici ajustari pentru functionarea in conditii foarte bune a bibliotecilor.

In luna octombrie are loc in doua sesiuni- 13 -15 octombrie si 25-27 octombrie cursul de Bazele dezvoltarii serviciilor moderne de biblioteca ,propus de IREX si sustinut de trainerii Cristina Acs si Paul Zot pentru 26 de bibliotecari din bibliotecile echipate in prima serie a proiectului.Vor fi invitati bibliotecarii din: Bors, Curtuiseni, Ciuhoi,   Valea lui Mihai, Tauteu,Marghita, Vadu Crisului, Salonta, si cei din Sacueni,Santandrei, Derna, Popesti, Dobresti, Sannicolau Roman, Sanmartin, Capalna, Chislaz si Nojorid.

Incepand din 12 octombrie vor incepe evenimentele de lansare a bibliotecilor modernizate prin proiectul Biblionet in seria a doua. Prima inaugurare de acest gen o anunta Alesdul. Inaugurarile vor fi programate in lunile octombrie noiembrie si decembrie .

Șezătoare în postul mare

  Ieri 18 aprilie 2023 a avut loc ultima ediție din aprilie a Șezătorii de la bibliotecă. In luna aprilie am avut trei întâlniri în care împ...

Wikipedia

Rezultatele căutării