14 septembrie 2010

Selectie de traineri

Am primit din partea ANBPR un comunicat.
Activitatea de formare si perfectionare a personalului din biblioteci este una din cele mai importante aspecte si este foarte bine sa fie acoperita de asociatia profesionala.ANBPR este  cea mai in masura sa lucreze in interesul profesiei de bibliotecar .


"Asociatia Nationala a Bibliotecarilor si Bibliotecilor Publice din România (ANBPR) lanseaza filialelor sale judetene invitatia de a sustine, alaturi de directorii de biblioteci judetene, demersurile initiate pentru identificarea de traineri acreditati. În masura în care lectorii propusi vor corespunde exigentelor de selectie ale Asociatiei, acestia vor intra într-o relatie de colaborare pe termen lung cu ANBPR.


În contextul intensificarii activitatii de formare, Asociatia noastra este interesata sa atraga  si sa recruteze formatori calificati, certificati de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor (CNFPA).


Formatorii (respectiv bibliotecile din care provin) interesati de colaborarea cu ANBPR în domeniul sustinerii de cursuri de specialitate sunt invitati sa trimita un Curriculum Vitae, orientat pe informatiile de interes relevante pentru aceasta selectie, si o Scrisoare de intentie, la adresa anbpr_ro@yahoo.ro, Subiect: Trainer DSB, pâna cel târziu sâmbata, 18 Septembrie 2010.


Pentru candidati, afilierea la ANBPR în calitate de membru, constituie un avantaj. În urma analizei candidaturilor vor fi selecta 12 traineri, care vor participa la o sesiune de curs de formare, cu titlul Formarea Formatorilor pentru Cursul: Dezvoltarea Serviciilor de Biblioteca, cu durata de 5 zile.
Anuntarea cursantilor admisi se va face în data de 21 Septembrie 2010, pe site-ul ANBPR si individual, via email, catre cei 12 admisi."



Șezătoare în postul mare

  Ieri 18 aprilie 2023 a avut loc ultima ediție din aprilie a Șezătorii de la bibliotecă. In luna aprilie am avut trei întâlniri în care împ...

Wikipedia

Rezultatele căutării