5 octombrie 2010

Cartea si biblioteca- la Nojorid

Biblioteca Nojorid are de anul trecut parteneriate educaționale cu școlile din comună.
In data de 27.09.2010 au venit în vizită la bibliotecă elevii clasei a VII-a, impreună cu d-na director, prof. Melinda Tanasecu de la Școala cu clasele I-VIII Leș. Au fost prezenți un număr de 19 elevi.

D-na prof. Melinda Tanase a susținut cele două ore de limba română din orar în sala de lectură a bibliotecii, având ca titlu de lecție Cartea si biblioteca. Copiii au ascultat cu interes cele relatate de d-na profesor, și au pus întrebări despre munca de bibliotecar, despre ordonarea cărților in bibliotecă, eliberarea acestora si completarea fiselor de lectură.
Le-am răspuns cu răbdare ce inseamnă activitatea într-o biblioteca și le-am vorbit despe importanța lecturii în procesul educativ și în formarea culturii generale personale.

Tuturor elevilor li s-a întocmit fișă de lectură, acestia imprumutand cărți, care nu există in biblioteca Scolii cu clasele I-VIII Les, si manifestand un deosebit interes fata de autorii metionati de d-na profesor.
Bibliotecar, Maria Crainic

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Care este parerea ta?

Șezătoare în postul mare

  Ieri 18 aprilie 2023 a avut loc ultima ediție din aprilie a Șezătorii de la bibliotecă. In luna aprilie am avut trei întâlniri în care împ...

Wikipedia

Rezultatele căutării