1 noiembrie 2011

Initiative sociale- Biblioteca comunala Popesti


 Am primit un articol foarte personal de la Iulian Maga bibliotecar al comunei Popesti Bihor.
Nu am publicat integral textul, am eliminat toate referirile politice nominale pentru ca aria de actiune a bibliotecii ca institutie este in afara oricaror jocuri politice.
Ii felicitam pentru activitatile sociale in care se implica.
"Va scriu doar cateva randuri referitor la copiii aflati in dificultate in Romania ! 
Azi vom ajunge la 7 miliarde de locuitori ai planetei Terra ! iar problema guvernantilor nostri   ESTE CE PILULA SA INVENTEZE GUVERNUL ROMANIEI PENTRU CA VOM FI PREA MULTE GURI DE HRANIT !   (logic avem dovezi video - audio ,,,, dar ce folos ! ) 
 Problema  tehnica  consta in  faptul ca Biblioteca Comunala Popesti Bihor ( trebuie mentionat Bihor pentru ca suntem 39 de localitati Popesti in Romania ) se lupta cu Guvernul Romaniei  ... cum se lupta ?  simplu ! noi avem cititori ! ei nu au pe nimeni ! Noi cunoastem adevarata istorie  a poporului roman !  (multumin domnului profesor Potlog Gheorge , coleg de facultate cu domnul Ioan Cuceu) ei  au oferit o saptamana de vis in Bucuresti  la Muzeul National  de Istorie ! Un merit deosebit l-a avut si  in deschiderea centrului Biblionet din localitatea noastra , cu ajutorul lui incercam sa facem lumea mai usoara ... stim ca nu prea reusim insa ne dam interesul .


 In urma apelului  local facut de Biblioteca Popesti   am reusit sa strangem      5 cutii cu haine pentru copii pe care le-am donat Spitalului de copii din Oradea  . Pacat ca autoritatile din tara noastra  au cam uitat de copiii aflati in dificultate ... care din pacate sunt multi !   maine cu ajutorul profesorilor de istorie sus amintiti va  vom scrie tot ce tine de legislatia copilului aflat  in dificultate ! "


Bibliotecar Iulian Maga

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Care este parerea ta?

Șezătoare în postul mare

  Ieri 18 aprilie 2023 a avut loc ultima ediție din aprilie a Șezătorii de la bibliotecă. In luna aprilie am avut trei întâlniri în care împ...

Wikipedia

Rezultatele căutării