16 noiembrie 2011

Curs IT Lib Biblionet seria a treia


La Biblioteca Judeteana “Gheorghe Sincai” in perioada 7-11 noiembrie, a avut loc saptamana de curs IT/LIB pentru bibliotecarii din bibliotecile publice intrate in a treia seria  a proiectului Biblionet.
Cursurile sunt structurate informational in asa fel incat sa asigure pregatirea bibliotecarilor pentru administrarea centrului de internet pe care il vor avea dupa primirea echipamentelor oferite de proiectul Biblionet.

Cursul a fost actualizat pentru cerintele de utilizare ale programului Windows 7, sistem de operare cu care vin dotate calculatoarele.
Participanti au fost Anca Marilena din Tinca, Chisea Florentina din Tulca, Gherlea Daniela din Rosia, Ivan Maricica din Ceica, Sarba Cristian din Finis, Izdraila Luminita din Bratca, de la Biblioteca Judeteana au participat Doina Rusneac, Mihes Florin si Avram Bogdan. Traineri au fost Cristina Acs si Paul Zot.
Biblioteca Bratca

Putem sa spunem ca pentru aceasta grupa de biblioteci, proiectul Biblionet a insemnat un moment de cotitura, in  4 dintre locatii avand loc in acesta perioada renovari majore, iar in celelalte 2 imbunatatiri substantiale ale conditiilor de functionare ale bibliotecilor. Speram ca inaugurarea bibliotecilor echipate modern sa le readuca in atentia comunitatilor pe care le servesc, si mai ales a utilizatorilor de servicii de biblioteca.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Care este parerea ta?

Animalele prietenoase la Filiala Decebal

Joi, 21 martie 2024, am pus în "vitrină" a doua expoziție din acest an, formată din nouă desene realizate de copiii de la Grădiniț...

Wikipedia

Rezultatele căutării