10 noiembrie 2011

PROGRAMUL MÁRAI ŞI BIBLIOTECA DIN SALONTA



Fondul de carte al Bibliotecii Municipale “Teodor Neş” Salonta s-a îmbogăţit cu volume valoroase datorită Programului Márai din Ungaria. Ţelul acestui program este, ca prin sprijinul Fondului Cultural Naţional, valoroase lucrări apărute pe piaţa maghiară să ajungă la cititori prin intermediul bibliotecilor.
Alături de alte biblioteci aflate dincolo de graniţele Ungariei şi biblioteca din Salonta a avut posibilitatea de a participa la acest proiect în vederea obţinerii donaţiei. Societatea Nonprofit de Aprovizionare a Bibliotecilor, cu sediul în Budapesta, s-a ocupat de buna desfăşurare a programului. Cele 289 de volume, în valoare totală de aproape 800 de mii de forinţi (11683,88 lei), cuprind în valoare egală cărţi de beletristică şi cărţi cu caracter ştiinţific.


Rugină Irina,
    bibliotecar responsabil




MÁRAI-PROGRAM ÉS A NAGYSZALONTAI KÖNYVTÁR


Értékes könyvadománnyal bővült Nagyszalonta közkönyvtárának állománya a Márai-program jóvoltából. E program célja, hogy a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával a magyar könyvpiacon megjelenő értékes művek eljussanak a könyvtárakon keresztül az olvasókhoz.
 Mivel a nagyszalontai könyvtár is szerepelt a Márai-programba meghívott intézmények listáján más határon túli könyvtárak mellett, kitöltöttem a szükséges nyilatkozatot a támogatás igénybevételéhez. A program lebonyolítója a budapesti székhelyű Könyvtárellátó Nonprofit KFT.  A 289 kötet, összesen közel 800 ezer forint értékben (11683,88 lej), fele-fele értékben tartalmaz szépirodalmi és tudományos könyveket.



 Rugină Irina,könyvtárvezető

"Ziua Bibliotecarului" la Filiala Decebal

Marți, 23 aprilie 2024, 34 de copii din grupele mari A și C, de la Grădinița cu program prelungit nr. 53 din Oradea, Structura nr. 20, însoț...

Wikipedia

Rezultatele căutării