27 iunie 2021

Lecturi de weekend 138

 

„Jurnalul unui suflet vindecat” de Diaconu Andreea
Editura: Atman, 2016
                               


 
   Sănătatea, iubirea, credinţa – trei piloni esenţiali din viaţă fiecăruia dintre noi. Trei piloni care ne sunt puşi la încercare în dese rânduri. Trei piloni conectaţi mai profund decât am crede.
   Jurnalul unui suflet vindecat este o mărturisire plină de inocenţă, este o dovadă vie de vulnerabilitate, este o poveste a unui om simplu ai cărui piloni au fost dărâmaţi doar pentru a fi din nou ridicaţi, pe o fundaţie mai puternică, pe o înţelegere mai profundă a vieţii.
   Cartea Andreei impresionează prin francheţea cu care vorbeşte despre boală, despre pierderea şi regăsirea credinţei, despre propriile limite. Este povestea ei, dar în ea vei descoperi, ca într-o oglindă, povestea ta. Citind filele din carte, te vei regăsi, cu siguranţă, în unele din întâmplări.
   Andreea nu îţi oferă sfaturi, nu îţi dă reţete sau paşi de urmat. Ea doar îşi spune povestea. Iar sufletul tău, îşi va lua exact ce are nevoie.
   Oricine îşi poate reclădi viaţa, iar Andreea este o dovadă în acest sens! (Ovidiu Oltean)


Lupta cu boala este una din temele principale ale vieții pe această planetă.

Fără a avea leacuri sau tratamente miraculoase fiecare avem o minte, un corp, un suflet. Cu ele intrăm integral în relație cu boala, o relație a cărei rezultate diferă de la om la om. Mintea condusă cu optimism și speranță, sufletul susținut de Dumnezeu readuc până la urmă corpul în starea de sănătate.
Rezultatul este clar, drumul anevoios și incert va fi  pentru fiecare dintre noi altul...

Capitolul cu care am rezonat cel mai bine a fost cel care vorbește despre ego! Dacă ați avut vreodată nelămuriri despre diferența dintre ego  și suflet  acest capitol clarifică într-un mod elegant toate întrebările. Chiar și doar pentru acest capitol merită să ai această carte! 

Sufletului nu îi pasă unde ești și ce faci atâta vreme cât ești fericit / egoului îi pasă...

Șezătoare în martie

  Cu frecvență bilunară continuă și Șezătoarea de la bibliotecă, ultima întâlnire a fost în data de 28.03 de la ora 17. Chiar dacă bibliotec...

Wikipedia

Rezultatele căutării