2 decembrie 2010

Biblionet la 7 luni- reconsiderari necesare

In august aveam o postare
 "Biblionet la 6 luni- nu faceti ca ei "
Daca experientele reusite exista ne bucura si ne dam seama ca proiectul insemana ceva pentru biblioteci si comunitate exista locuri unde totul a ramas in nemiscare.Calculatoarele nu au schimbat nimic.
Premisele erau foarte bune, conditiile erau integral indeplinite, semnarea actelor a mers fara probleme....dar .... „”

 Nu totdeauna lucrurile merg asa cum ne-am dori, in ritmul care a fost hotarat la nivel organizational. E bine de stiut ca toata viata noastra este in evolutie si alegerile pe care le facem o pot face mai buna sau mai compatibila cu ceea ce ne-am dorit.Iar atunci cand imbunatatirile sunt vizibile nu putem decat sa ne bucuram si sa uitam tot ce nu a fost perfect de la inceput.


Biblionet la 7 luni, Biblioteca comunlă Ciuhoi,


După o lungă durată de „ liniște și nemișcare „ la biblioteca Ciuhoi au apărut primii utilizatori care sunt foarte încântați de existența calculatoarelor cu acces gratuit la internet.

In prezent unii dintre ei folosesc internetul pentru a comunica cu prietenii, ( cu ajutorul meu fiecare și-a deschis cont pe yahoo messenger), alții se folosesc de programele recent instalate (Intuitext), le place nespus de mult jocul cu matematica.
Acum putem spune ca la Ciuhoi s-a spart gheata, ce va urma in continuare vom vedea.

Bibliotecar László Enikő


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Care este parerea ta?

8 aprilie - Ziua romilor

Activități și povești de Ziua romilor și Săptămâna verde la biblioteca comunală din Sântandrei. Ramona Durdeu a fost gazdă și ne-a implicat ...

Wikipedia

Rezultatele căutării