13 decembrie 2010

Impreuna impotriva violentei- inchiderea campaniei


Ultima zi a campaniei Impreuna impotriva violentei  a fost in data de 10 decembrie 2010 , zi declarata Zi  internationala a drepturilor omului . Manifestarile au inceput cu  marsul tacerii , si s-au  incheiat la sala Casei de Cultura a Municipiului cu intalnirea tuturor celor implicati activ in campanie- profesori, politisti, psihologi, elevi etc.
Doamna Miorita Sateanu presedinta UFB a prezidat adunarea si a impartit diplome de merit partenerilor.


Fiecare partener a povestit pe scurt cum s-a implicat in campanie, politia comunitara a vorbit despre importanta activitatilor de preventie, doamna Lucia Ciobanu despre protejarea persoanelor cu dizabilitati, dl psiholog Alin Craciun despre psihodrama in abordarea violentei in clase etc.
Doamna Sateanu a felicitat  si a enumerat pe toti cei implicati in campanie.
In incheiere prof.Viorica Marc Bulzan, profesoara la scoala generala Sanmartin si artist popular a interpretat cateva colinde .
Ca observatie personala, aceasta campanie , foarte vasta , in care foarte multi oameni s-au implicat din tot sufletul , a fost prea putin mediatizata. Problema de autoeducatie si autocivilizare este de fapt a adultilor, si ar trebui sa fie in atentia noastra zilnica  deoarece viata fara violenta este un drept a fiecaruia dintre noi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Care este parerea ta?

Șezătoare în postul mare

  Ieri 18 aprilie 2023 a avut loc ultima ediție din aprilie a Șezătorii de la bibliotecă. In luna aprilie am avut trei întâlniri în care împ...

Wikipedia

Rezultatele căutării