13 decembrie 2010

Impreuna impotriva violentei- inchiderea campaniei


Ultima zi a campaniei Impreuna impotriva violentei  a fost in data de 10 decembrie 2010 , zi declarata Zi  internationala a drepturilor omului . Manifestarile au inceput cu  marsul tacerii , si s-au  incheiat la sala Casei de Cultura a Municipiului cu intalnirea tuturor celor implicati activ in campanie- profesori, politisti, psihologi, elevi etc.
Doamna Miorita Sateanu presedinta UFB a prezidat adunarea si a impartit diplome de merit partenerilor.


Fiecare partener a povestit pe scurt cum s-a implicat in campanie, politia comunitara a vorbit despre importanta activitatilor de preventie, doamna Lucia Ciobanu despre protejarea persoanelor cu dizabilitati, dl psiholog Alin Craciun despre psihodrama in abordarea violentei in clase etc.
Doamna Sateanu a felicitat  si a enumerat pe toti cei implicati in campanie.
In incheiere prof.Viorica Marc Bulzan, profesoara la scoala generala Sanmartin si artist popular a interpretat cateva colinde .
Ca observatie personala, aceasta campanie , foarte vasta , in care foarte multi oameni s-au implicat din tot sufletul , a fost prea putin mediatizata. Problema de autoeducatie si autocivilizare este de fapt a adultilor, si ar trebui sa fie in atentia noastra zilnica  deoarece viata fara violenta este un drept a fiecaruia dintre noi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Care este parerea ta?

Final de sezon de cusut la șezătoarea ”IA Oradea”!

Echipa IA Oradea vă dorește  vară frumoasă și vă așteaptă din toamnă la un nou sezon de cusut! De la dreapta la Stânga-  Viorica Știube- meș...

Wikipedia

Rezultatele căutării