7 decembrie 2010

Impreuna împotriva violenţei- biblioteca scolara Sanmartin

Zilele de activism împotriva violenţei s-au desfăşurat in Scoala cu clasele I – VIII Sânmartin sub titlul „Stop – ESTE ŞCOALA MEA, FĂRĂ VIOLENŢĂ ÎN EA ! ”


În cadrul acestei campanii dna. Dejeu Simona – asistent social şi dna. Cheţan Denisa – psiholog de la Agenţia Naţională împotriva traficului de persoane, alături de agent Rad Emilia, au prezentat elevilor din clasa a VII-a A, VII B; VIII A şi VIII B diverse materiale referitoare la violenţă şi la consecinţele ei- filmuleţe şi prezentări in ppt.

După discuţiile purtate cu reprezentantele Agenţiei şi ai Poliţiei, elevii au fost marcaţi de consecinţele violenţei, conştientizând astfel pericolele ce se ascund chiar şi în urma unei „banale palme sau înjurături”.


Am participat la fiecare dintre aceste intâlniri , am observat reacţiile elevilor, şi am remarcat că o vreme după aceste expuneri în şcoală nu au mai fost incidente .

Dupa expuneri, in biblioteca şcolară, o parte dintre elevi au lucrat pentru realizarea afişelor, expoziţiei de desene şi de eseuri pe această temă.
Bibliotecar Anca Potre

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Care este parerea ta?

Șezătoare în martie

  Cu frecvență bilunară continuă și Șezătoarea de la bibliotecă, ultima întâlnire a fost în data de 28.03 de la ora 17. Chiar dacă bibliotec...

Wikipedia

Rezultatele căutării