9 decembrie 2010

"Impreuna impotriva violentei"- La Tinca

La Tinca, activitatea a avut loc la Liceul Teoretic Nicolae Jiga   si s-a numit "Alternative pentru violenţă ". Au fost prezenti  doamna Miorita Sateanu, presedinta UFB, domnul comisar Ungur Gheorghe, doamna directoare a liceului Maghiar Viorica , profesori si elevi ai claselor 9-12.
Doamna bibliotecara Anca Marilena s-a implicat in organizarea evenimentului a fost prezenta , si ea ne-a relatat  cum a decurs intalnirea.

Elevii au citit eseurile pregatite . Lucrarile scrise sub tema generica- "Violenta in familie si in clasa"- au fost cu atat mai impresionante cu cat una dintre eleve descria propria experienta de viata in care mama ei a trebuit sa fuga de acasa din cauza agresiunilor pe care trebuia sa le suporte.

Au fost jucate 2 scenete despre comportamentul copiilor abuzati in familie.Scenetele au descris posibilele moduri de reactie ale copilului abuzat - cea de interiorizare si cea de eliberarea a furiei prin violenta.

In final au fost prezentate materialele aduse de invitati: prezentari ppt si  filmulete.





Șezătoare în postul mare

  Ieri 18 aprilie 2023 a avut loc ultima ediție din aprilie a Șezătorii de la bibliotecă. In luna aprilie am avut trei întâlniri în care împ...

Wikipedia

Rezultatele căutării