8 decembrie 2010

Impreuna impotriva violentei- biblioteca comunala Capalna

In   “Campania de prevenire si combatere a violentei”, ieri 07.12.2010, la Biblioteca Comunala Capilna, incepind cu ora 14,00, a avut loc activitatea cu tema “Violenta naste violenta”.

Participanti au fost 20 de elevi din clasele III-VIII-a. 
Din partea autoritatilor   M.A.I.  a fost  prezenta   d-soara agent Gavra Andreea.Aceasta a insistat si pe comportarea adecvata  in trafic, strazile comunei fiind folosite de tineri participanti la trafic pe scutere.Un pliant cu o poveste cu morala in sectorul circulatie, a fost citita pe fragmente cu voce tare de elevii prezenti.

S-a facut o prezentare cu  noul videoproiector al bibliotecii   a unui material care creioneaza baza teoretica a fenomenului  . Am avut  discutii cu elevii pe aceasta tema-ce este violenta, care sunt manifestarile de violenta,cauzele si efectele violentei au fost parcurse.

Copiii au fost rugati sa gaseasca solutii neviolente de rezolvare a problemelor care apar intre ei si genereaza furie sau comportamente neadecvate.

In jur de 20 de copii au fost in mica sala a bibliotecii.

Bibliotecar  Branda Felicia

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Care este parerea ta?

Șezătoare în postul mare

  Ieri 18 aprilie 2023 a avut loc ultima ediție din aprilie a Șezătorii de la bibliotecă. In luna aprilie am avut trei întâlniri în care împ...

Wikipedia

Rezultatele căutării