13 mai 2019

Cartile se intorc acasa



Târgul GAUDEAMUS Oradea este organizat de Radio România, Primăria Oradea şi Asociaţia pentru Promovarea Turismului din Oradea şi regiune, într-o formulă partenerială unică în istoria de un sfert de secol a Târgurilor Gaudeamus Radio România.
Sărbătoarea cărții, în ediție orădeană, vă așteaptă în perioada 8 - 12 mai cu un adevărat festin literar:
• Toate editurile de top din România și cei mai importanți distribuitori de carte străină se vor întâlni în pavilionul expozițional Gaudeamus, amenajat în Piața Unirii.
Numărul mare al participanților și varietatea domeniilor editoriale abordate sunt garanția pentru o ofertă bogată și variată, pentru toate gusturile, vârstele și preocupările. Bestseller-urile momentului, în ţară şi peste hotare, importante reduceri de preţuri, inclusiv pentru titluri recente, pachete promoţionale şi serii de autor sunt, fiecare în sine, câte un motiv cu adevărat serios să veniţi la târg.


Unul din proiectele permanante ale targului este cel de donatie de carte pentru bibliotecile mici.
Anul acesta beneficiar al proiectului Cartile se intorc acasa a fost Biblioteca Comunala Pocola unde bibliotecara este Anamaria Irimie.


Multumim organizatorilor, editurilor si publicului care a donat carte pentru biblioteca din Pocola.










Animalele prietenoase la Filiala Decebal

Joi, 21 martie 2024, am pus în "vitrină" a doua expoziție din acest an, formată din nouă desene realizate de copiii de la Grădiniț...

Wikipedia

Rezultatele căutării