29 mai 2019

Ora saSTIM la Chislaz in luna mai

O nouă activitate din programul „Ora să ȘTIM” , prezentată de către doamna educatoare Andrea Megyesi, gradinarilor de la GPN Chislaz, Scoala Gimnaziala nr. 1 Chislaz, comuna Chislaz, județul Bihor. În această/aceste activități sunt prezentate , citite, răsfoite ,cărțile dăruite bibliotecii Chișlaz din partea „Asociației Ovidiu”.








Domnișoarele Frizzle ai Bibliotecii Chișlaz, care ne-au împărtășit nouă și copiilor, elevilor și grădinarilor, lucruri care mai de care fascinante, datorită magicului autobuz școlar.







În activitatea a 15 a , a programului „Ora sa STIM” , a fost prezentată cartea „La plimbare prin junglă” , de către doamna educatoare Andrea Megyesi grădinarilor de la GPN Chislaz, comuna Chișlaz, județul Bihor. Cartea a fost dăruită într-un pachet cu alte cărți interesante ,de către „Asociația Ovidiu” bibliotecii Chișlaz.
Copiii au fost fascinați de cele văzute în carte deoarece ,fiind din mediul rural, nu au văzut animale sălbatice, ci doar la tv dar cu ajutorul cărții , au putut să vadă și să învețe multe lucruri despre aceste animale exotice.
































În 14 a activitate la Biblioteca Chislaz, a fost vorba despre cartea:„Cu toții au văzut o pisică” cu „ mustăți, urechi și gheare” , aceeași pisică, sub diferite forme, depinde cine a văzut-o„un copil, un câine, o vulpe, un pește, un șoarece ș.a.md., până ajunge să-și vadă propria reflexie.





A 13 a activitate la Biblioteca Chișlaz, a fost vorba despre cartea :„Luli și căsuța din copac” , prezentată de asemenea , de către doamna învățătoare , Emilia Beteg , elevilor de la Școala nr 2 Poclușa de Barcău, județul Bihor.






În a XII a activitate la Biblioteca Chislaz, a fost prezentată cartea: „Autobuzul magic, să explorăm simțurile”, elevilor domnișoarei ”Frizzle” , Emilia Beteg ,de la Școala nr. 2 Poclușa de Barcău, Comuna Chișlaz, județul Bihor, care au un autobuz școlar foarte neobișnuit, care se poate transforma în „moduri neașteptate”




























A XI a activitate a proiectului Ora să „ȘTIM” a fost prezentată de către doamna educatoare Andrea Megyesi , grădinarilor de la GPN Chișlaz , Școala Gimnaziala nr 1 Chișlaz , județul Bihor.
Este vorba despre cartea „Ursule brun,ursule bun, ce vezi acolo? Hai să-ți spun!” , ilustrată , în care copiii au învățat culorile, despre animale și alte viețuitoare cu ajutorul „ursului brun, ursului bun”





Șezătoare în postul mare

  Ieri 18 aprilie 2023 a avut loc ultima ediție din aprilie a Șezătorii de la bibliotecă. In luna aprilie am avut trei întâlniri în care împ...

Wikipedia

Rezultatele căutării