20 mai 2019

TÂRGUL DE ȘTIINȚĂ BIBLIO-TECH 2019




Biblioteca Județeană ,,Gheorghe Șincai’’ Oradea în parteneriat cu Asociatia Learning Communities și Fundația Comunitară Oradea, în cadrul proiectului “STEM education for responsible citizenship in EU” cu finanțare ERASMUS+, organizează în perioada 24-25 Mai 2019 în holul expozițional al bibliotecii, un Târg de știință dedicat copiilor și tinerilor 6 și 18 ani.
Târgul își propune să trezească interesul elevilor pentru știință, să creeze o platformă de promovare pentru toate activitățile dedicate STEM (Science–Technology-Engineering-Math) derulate în judetul Bihor. Targul are loc Vineri între 11.00 si 16.00 iar Sambata 25 Mai între 10.00 si 14.00.
Invităm să participe la eveniment orice Club, Organizatie Non profit, Grup informal și orice cadru didactic care desfașoară activități STEM pentru copii și tineri în Judetul Bihor. Invitații noștri sunt așteptati să prezinte un proiect de știință care pot fi: un experiment, o demonstrație, un efort de cercetare, o colecție de obiecte sau instrumente ce au legătură cu știința. Organizatorii vor crea un Eveniment pe Facebook denumit „TARG Stiinta Biblio-Tech 2019” unde se vor gasi informații despre eveniment.
Fiecare Organizație / Club / Grup informal va avea un stand unde vor putea prezenta Proiectele lor si vor putea să ofere diverse materiale educaționale pentru vizitatori.
Așteptăm înscrierea doritorilor prin trimiterea pe e-mail la adresa alearningcommunities@gmail.com până în data de 17 Mai 2019 , orele 12.00 a Formularului de înscriere completat în format WORD.


Șezătoare în postul mare

  Ieri 18 aprilie 2023 a avut loc ultima ediție din aprilie a Șezătorii de la bibliotecă. In luna aprilie am avut trei întâlniri în care împ...

Wikipedia

Rezultatele căutării