20 mai 2019

Pocola- Ora sa STIM- in mai








A27-a intalnire in cadrul proiectului Ora sa STIM la biblioteca comunală Pocola Grupa de vârstă 6-10 ani .Au participat un număr de 9 copii . am citit carte  Ai o pasare pe cap. S-a discutat despre modul cum se clocesc ouale in cuiburi și cum ies puișorii.Am desenat și noi puișori de pasăre.



Azi 15 mai a 26 a activitate in cadrul proiectului Ora sa STIM la biblioteca comunală Pocola cu grupa de vârstă 3-6 ani.Au participat un Nr de 13 copiiS-a citit - La plimbare prin junglă.

Ce auzi ? Ce vezi ?la plimbare prin junglă și ( pădure )?


Am facut  experimentul- cum se formează ploaia ?


Marți 14 mai a25 - a intilnire la biblioteca comunală Pocola in cadrul proiectului Ora sa STIM cu grupa de vârstă 6-10 ani.Au participat un Nr de 8 copii. s-a citit  Rosie Revere fetița inginer. O fetița cu idei care visează să construiască tot felul de lucruri și nu se da bătută chiar daca eșuează . 



S-a facut experimentul cu agrafe de birou .






















Vineri 10 mai a 24 - a intilnire la biblioteca comunală Pocola cu grupa de vârstă 3-6 ani. Au participat un Nr de 5 copii.Am citit Ziua buldozerului .Am povestit că buldozerul este o mașină de lucru folosita la construcții și drumuri care ne - a fost utilă și noua la asfaltarea curții școlii.Am pictat drapelul european .




A 23-a întâlnire în cadrul proiectului Ora sa STIM la biblioteca comunală Pocola cu grupa de vârstă de 3-6 ani. Au participat un Nr de 13 copii. Samanta de morcov de Ruth Kracrauss. Este primăvară și este vremea însămânțării și plantării, de aceea sa incercam și noi ca și băiețelul din carte sa sădim sau sa plantam ceva pe un petic de pământ din gradina.




joi 9 mai a 22 întâlnire în cadrul proiectului Ora sa STIM la biblioteca comunală Pocola cu copiii din  grupa de vârstă 6 -10 ani .Au participat un Nr de 8 copii.S-a citit Rostogol și vulcanii noroioși de Lavinia Braniște .Rostogol a făcut o poezie pentru o tabara și noi un steag pentru ziua Europei !


A 21-a întâlnire în cadrul proiectului Ora sa STIM la biblioteca comunală Pocola cu grupa de vârstă 6-10 ani. Au participat un Nr de 8 copii. Ce poți face cu o idee? De Kati Yamada. Avem o idee creativă s-o materializam ca și colega noastră în ceva frumos și pentru vârstă noastră.

Șezătoare în postul mare

  Ieri 18 aprilie 2023 a avut loc ultima ediție din aprilie a Șezătorii de la bibliotecă. In luna aprilie am avut trei întâlniri în care împ...

Wikipedia

Rezultatele căutării