4 februarie 2020

Enciclopedia animalelor – FILIALA IOȘIA


              Enciclopedia animalelor
              Trad: Georgiana Harghel
              Editura: Litera, 2013

            Enciclopedia animalelor  este o lucrare a organizației științifice și educaționale nonprofit Național Geographic Society care a fost fondată în anul 1888 cu scopul de a ajuta oamenii să aibă grijă de planeta noastră publicând in acest scop informații și cunoștințe despre geografie prin  intermediul revistelor, programelor de televiziune, filmelor, muzicii, cărților, etc.

            Această enciclopedie cuprinde opt capitole despre animale: mamifere, păsări, reptile, amfibieni, pești și nevertebrate cu datele cele mai importante despre fiecare specie, precum și diagrame ilustrate. În ultima parte ne este prezentată o enumerare de peste 1000 de specii  pentru a oferi cititorului  o imagine cât mai reală  a dimensiunii  regnului animalelor.
            O călătorie în lumea sălbatică cu cele mai bune fotografii, hărți dar și cu reportaje în exclusivitate, este o lucrare care merită să fie citită de copii  dar și de întreaga familie. Cartea poate fi găsită și la filialele: Băile Felix, Dacia, Decebal și Secția Tineret a Bibliotecii „Gheorghe Șincai” Oradea.

           


Șezătoare în postul mare

  Ieri 18 aprilie 2023 a avut loc ultima ediție din aprilie a Șezătorii de la bibliotecă. In luna aprilie am avut trei întâlniri în care împ...

Wikipedia

Rezultatele căutării