4 februarie 2020

ZiCi la filiala Dacia

Ziua cititului împreună
            De ziua cititului împreună, Filiala Dacia desfășoară  o serie de activități împreună cu copiii de la GPP nr. 45, care sunt colaboratorii noștri fideli (educatoare: Alexandra Pietreanu și Marta Cacaraza). Azi am vizitat grupa mare, care ne-a așteptat  cu mare nerăbdare. 
           Puiuțul neastâmpărat este una dintre poveștile pe care le-am citit  azi. Mama cloșcă are 10 puișori pe care îi iubește foarte mult. Deși puișorii arată la fel, sunt galbeni, mici, scot sunete la fel, mama îi deosebește și-i iubește la fel de mult pe fiecare. Max se întreabă, totuși, cum îl va recunoaște mama lui. Poate că ea îl va observa dacă face prostii. Deși sare de pe scară, se murdărește de vopsea roșie, intră cu capul în făină sau încearcă să înoate, mama îl salvează de fiecare dată și-l asigură de dragostea ei. Este o carte minunat ilustrată despre năzdrăvănii și iubirea nemărginită a unei mame. Îi invităm și pe părinții copiilor să treacă pragul bibliotecii pentru a putea să le le ofere cât mai multe povești puilor lor. A oferi o carte este un gest de iubire, iar a citi împreună cu cei mici este un privilegiu: ne întoarcem pentru puțin timp în lumea frumoasă a copilăriei. 

























Animalele prietenoase la Filiala Decebal

Joi, 21 martie 2024, am pus în "vitrină" a doua expoziție din acest an, formată din nouă desene realizate de copiii de la Grădiniț...

Wikipedia

Rezultatele căutării