11 martie 2019

Intalnirea bibliotecarilor din filiale

 De 8 martie, am reusit sa ne intalnim din nou , noi bibliotecarii din filiale.
Prima intalnire din an este de obicei una de bilant, dar de acesta data am vorbit mai putin despre anul care a trecut si mai mult despre inceputul de an tumultuos pe care l-am avut.

Biblitoecarii din filiale implementeaza proiectul Ora sa STIM si fiecare echipa in functie de caracteristicile cartierului in care functioneaza are un alt mod de lucru.
Tot primavara acesta s-a schimbat programul filialelor din doua ture care acopereau  ziua, s-a schimbat intr-o singura tura de la ora 9 la 17, fapt care incomodeaza utilizatorii care au servicii cu acelasi program.

S-a discutat problema filialei din Baile Felix care are acum o noua locatie pana la renovarea vechiului local.
Acesta locatie, la etajul doi al gradinitei din localitate ofera conditii foarte bune pentru desfasurarea activitatii, dar este oarecum in afara traseului utilizatorilor. concomitent cu reorganizarea colectiei  vom stabili o noua politica de promovare a bibliotecii pentru a o face usor de gasit pentru toti cei interesati.

Contextul in care biblitoecarii lucreaza amandoi pe acelasi schimb permite  implicarea in proiecte mai diverse  outdoor, ne gandim la un program periodic cu persoanele in varsta de la Casa Frentiu, la iesirea in piete pentru promovarea filialelor....





Programul Sezătorii

               Vă așteptăm la  Biblioteca Județeană"Gheorghe Șincai"                                   Strada Armatei Române nr. 1...

Wikipedia

Rezultatele căutării