7 martie 2019

Elevii din Ianoșda în vizită la biblioteca din Salonta


Un grup de elevi de la Școala Gimnazială Nr. 2 din Ianoșda, însoțiți de doamnele prof. de învățământ primar Chișe Lavinia și Bughiu Delia, au venit în vizită la Salonta într-o zi superbă de început de primăvară, marți, 5 martie 2019. Excursia a fost programată în cadrul săptămânii Școala altfel. Și-au propus să viziteze biblioteca, Muzeul Memorial „Arany János“ și Galeria de Artă, unde acum sunt expuse lucrările artistei plastice Kováts Daniela din Arad.
În acest an va avea loc renovarea clădirii – care este cunoscută sub denumirea Palatul Arany – în care funcționează biblioteca publică din Salonta.
Chiar dacă am început deja pregătirile pentru reorganizarea secțiilor, noi i-am primit cu drag pe școlarii din ciclul primar. Elevii au fost foarte cuminți, ascultători, au răspuns la întrebările adresate de bibliotecari. Le-am arătat și lor depozitele bibliotecii; au fost foarte încântați de câte cărți au văzut, mai ales că a fost pentru prima oară când au pășit într-o bibliotecă așa de mare. Au făcut și ei multe fotografii cu telefonul mobil, ca să aibă amintire după această ieșire din rutina zilnică.
Cu această vizită și-au îmbogățit cunoștințele cu câteva informații interesante. Poate o să îndrăgească mai mult lectura, și poate o elevă dintre ei, căreia îi place mult să studieze, va deveni bibliotecară.

Rugină Irina,
bibliotecar responsabil
Biblioteca Municipală „Teodor Neș“ Salonta




Animalele prietenoase la Filiala Decebal

Joi, 21 martie 2024, am pus în "vitrină" a doua expoziție din acest an, formată din nouă desene realizate de copiii de la Grădiniț...

Wikipedia

Rezultatele căutării