25 martie 2019

„Strategia Serviciilor Comunitare’


Fundația Progress are plăcerea de a vă invita la cursul „Strategia Serviciilor Comunitare’’ desfășurat în cadrul proiectului CODE Kids.

Evenimentul va avea loc în ziua de 27 martie 2019, la Biblioteca Județeană "Gheorghe Șincai" Bihor, Calea Armatei Române, Oradea. Programul va începe la ora 10.00, cu primirea participanților și se va încheia la ora 16.00.
La întâlnire vor participa bibliotecari coordonatori din județul Bihor ai proiectului CODE Kids și reprezentanți ai Bibliotecii Județene Bihor.

Scopul acestui training este acela de a dezvolta competențele bibliotecarilor locali în lucrul eficient cu comunitatea și de a-i face să conștientizeze importanța serviciilor inovative de bibliotecă astfel încât să obțină o implicare mai ridicată din partea partenerilor, părinților și copiilor în activitățile desfășurate la bibliotecă.



CODE Kids – Copiii fac coding în bibliotecile publice” este un proiect al Fundației Progress din Bistrița realizat în parteneriat cu Asociația ETIC cu sprijinul financiar al Romanian-American Foundation, Orange România, Société Généralé, CEZ Vânzări și Alpha Bank.
---
Vă stăm la dispoziție pentru orice nelămurire aveți.Cu deosebită considerație,
Ovidiu Ana
Manager de proiect
0723898920

Șezătoare în postul mare

  Ieri 18 aprilie 2023 a avut loc ultima ediție din aprilie a Șezătorii de la bibliotecă. In luna aprilie am avut trei întâlniri în care împ...

Wikipedia

Rezultatele căutării