8 octombrie 2012

Biblionet Bihor - agenda de toamna a proiectului


          Proiectul Biblionet – Lumea în biblioteca mea, care se derulează în momentul de faţă în bibliotecile bihorene are o agendă de toamnă încărcată:

  • Cursul de Initiere in folosirea echipamentelor electronice si administrare a Centrului Internet nou creat in biblioteca. Acesta este finanţat de proiect şi organizat de Biblioteca Judeţeană „Gheorghe Şincai” Oradea.
           Cursul care va avea loc intre 22 - 26 octombrie precede livrarea echipamentelor în biblioteci şi oferă bibliotecarilor baza teoretică şi practică pentru folosirea eficientă a acestora. La acest curs vor participa bibliotecari din - Nucet, Draganesti, Pomezeu, Rabagani,  Bulz, Mădăras si de la filiala Iosia a Bibliotecii Judetene

  • In perioada  21 - 23 noiembrie 2012 se organizeaza cursul de Bazele serviciilor noi de bibliotecă pentru bibliotecarii care au aplicat in proiect in seria a treia. Vor participa bibliotecari din: Tulca, Tinca, Rosia, Finis, Bratca, Ceica si trei bibliotecari din 3 locatii ale Bibliotecii Judetene.


Pentru ambele sesiuni de instruire traineri vor fi Cristina Acs  si Paul Zot.


  • In luna noiembrie are loc echiparea bibliotecilor din runda a patra, si distribuirea contractelor de comodat pentru bibliotecile din acestă rundă.Pe lângă biblitoecile care au aplicat prima dată în proiect mai beneficiază de completare de echipament biblitoecile comunale din Dobrești, Capalna,Nojorid si sediul central al biblitoecii judetene.
  • In luna noiembrie are loc și transmiterea contractelor de donație pentru bibliotecarii care au aplicat la proiect în seria a treia.
  • S-a deschis aplicația pentru seria a cincea și ultima a proiectului. Până in data de 15 decembrie trebuie să finalizăm aplicațiile. Estimăm că vom avea 3 locații eligibile.
Coordonator proiect, Delia Pantea.




Șezătoare în postul mare

  Ieri 18 aprilie 2023 a avut loc ultima ediție din aprilie a Șezătorii de la bibliotecă. In luna aprilie am avut trei întâlniri în care împ...

Wikipedia

Rezultatele căutării